MARILYN MANSON: Το video του "Deep Six" απο το νέο album

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το video του "Deep Six" απο το νέο album των Marilyn Manson με τίτλο "The Pale Emperor" που θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου.

"The Pale Emperor" tracklist
01. Killing Strangers
02. Deep Six
03. Third Day Of A Seven Day Binge
04. The Mephistopheles Of Los Angeles
05. Warship My Wreck
06. Slave Only Dreams To Be King
07. The Devil Beneath My Feet
08. Birds Of Hell Awaiting
09. Cupid Carries A Gun
10. Odds Of Even
11. Day 3
12. Fated, Faithful, Fatal
13. Fall Of The House Of Death

Share on Google Plus

bbr Rock & Metal Music Portal

bbr Rock and Metal Music Portal. | bbr webzine - webradio, est. 2010.

...Music is in our blood...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου