MARILYN MANSON: Ακούστε ολόκληρο το νέο του album

Ολόκληρο το ένατο album του "The Pale Emperor" που θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου, έδωσε στη δημοσιότητα προς ακρόαση μέσω soundcloud ο Marilyn Manson. 

Ακούστε το "The Pale Emperor"  εδώ

 "The Pale Emperor" tracklist:
01. Killing Strangers
02. Deep Six
03. Third Day Of A Seven Day Binge
04. The Mephistopheles Of Los Angeles
05. Warship My Wreck
06. Slave Only Dreams To Be King
07. The Devil Beneath My Feet
08. Birds Of Hell Awaiting
09. Cupid Carries A Gun
10. Odds Of Even

11. Day 3 (deluxe edition only)
12. Fated, Faithful, Fatal (deluxe edition only)
13. Fall Of The House Of Death (deluxe edition only)

Share on Google Plus

bbr Rock & Metal Music Portal

bbr Rock and Metal Music Portal. | bbr webzine - webradio, est. 2010.

...Music is in our blood...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου