About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ARTICLES

Recent

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Οι MIND ERASURE στο BBR InQuiry

Οι Mind Erasure απαντούν στο BBR InQuiry. Διαβάστε όλα όσα μας είπε ο frontman και κιθαρίστας της μπάντας, Λάμπρος για το Κερκυραϊκό Blackened Death Metal συγκρότημα.
Οι MIND ERASURE στο BBR InQuiry

Οι Mind Erasure απαντούν στο BBR InQuiry
Διαβάστε όλα όσα μας είπε ο frontman και κιθαρίστας της μπάντας, Λάμπρος, για το Κερκυραϊκό Blackened Death Metal συγκρότημα. Mind Erasure
Πως δημιουργήθηκαν οι Mind Erasure
Οι Mind Erasure δημιουργήθηκαν το 2007 από τον Δημήτρη τον Πέτρο και εμένα, τζαμάραμε μαζί από πιο παλιά αλλά το ΄07 ήταν η χρονιά που ξεκινήσαμε σαν Mind Erasure.

Ποιες είναι οι επιρροές σας; 
Ο καθένας μας έχει λίγο ή πολύ διαφορετικά ακούσματα, κάποια κοινά ακούσματα ή επιρροές είναι οι Bolt Thrower, Behemoth, Impaled Nazarene, Whitechappel  και  Amon Amarth.

Πως θα περιγράφατε την μουσική σας, σε τι αναφέρονται οι στίχοι σας και από τι εμπνέεστε; 
 Συνήθως αναφέρω ότι παίζουμε Blackened Death, αλλά αυτή η κατηγορία δεν μας αντιπροσωπεύει απόλυτα. Δεν παίζουμε με κανόνες η όρια, ο καθένας μας φέρνει το κομμάτι και τις επιρροές του, γι αυτό ο ήχος μας έχει χαρακτήρα, και εκφράζει όλα τα μέλη της μπάντας. Οι στίχοι μας αναφέρονται κυρίως σε βία, είτε με επικό στοιχείο είτε με πιο σύγχρονο.

Υπάρχει κάποιο τραγούδι ή κάποιο album θα θέλατε να είχατε γράψει; 
Υπάρχουν μουσικοί που σέβομαι και τραγούδια που αγαπώ αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα κάτι τέτοιο. Ίσως γιατί η μουσική για εμένα είναι ένας τρόπος έκφρασης, και κανείς δεν μπορεί να εκφραστεί καλύτερα για εσένα από τον εαυτό σου!

Αυτό τον καιρό τι παίζει στο mp3 σας; 
Hate –Crusade Zero και King of Asgaard - Karg

Ποιο αγαπημένο σας συγκρότημα σας έχει απογοητεύσει στην πορεία του χρόνου; 
Metallica και Dimmu Borgir

Mind Erasure
Με ποιόν καλλιτέχνη θα θέλατε να συνεργαστείτε; 
Για εμένα είναι τρεις, νομίζω, Nergal από Behemoth, Σάκης από Rotting Christ και Serj Tankian από System of a Down

Ποια είναι η καλύτερη συναυλιακή σας εμπειρία; 
Η πρώτη μας συναυλία όπου ανοίξαμε για Rotting Christ, και η τελευταία που παίξαμε με τους Planet of Zeus, το κοινό είχε μια γερή έκπληξη με εμάς! Χαχα!

Πόσο δύσκολο είναι για εσάς να επιβιώσετε ως μπάντα; Ποιες ειναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε; 
Η πρώτη δυσκολία είναι αυτή που έχουν όλοι στην Ελλάδα τα οικονομικά, από εκεί και πέρα για κάποια χρόνια δεν είχαμε ούτε ένα προβάδικο ή studio  στην Κέρκυρα, ούτε χώρο κατάλληλο για συναυλία. Αυτά όμως ευτυχώς διορθώθηκαν με το Tube Studio και την μουσική σκηνή Επτά Τεχνών Τόπος.

Mind Erasure
Ποια είναι η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή/εμπειρία της μπάντας; 
Η καλύτερη στιγμή για έμενα ήταν η τελευταία συναυλία, και η χειρότερη είναι ότι μέσα σε τρία χρόνια αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τρεις drummer.

Πως βλέπετε τα πράγματα στην ελληνική σκηνή; 
Υπάρχουν πολύ καλές μπάντες, αλλά λείπει η συνοχή μεταξύ των συγκροτημάτων και η υποστήριξη από το κοινό. Δυστυχώς ο Έλληνας είναι Ξενομανής και προτιμά να περιμένει πότε θα έρθει κάνας «συνταξιούχος» η κάνας ξιπασμένος για αρπαχτή, αρκεί να είναι ξένος και κάποτε να ήταν superstar, παρά να πάει να ακούσει τα παλληκάρια από την «γειτονιά» του που έχουν όρεξη και ταλέντο.

Είστε υπέρ ή κατά του free downloading;
Για τις «μικρές» μπάντες είναι αναγκαίο κατά κάποιο τρόπο για να διαδόσεις την δουλειά σου. Για τα μεγάλα ονόματα όμως, επιβάλλεται φιλέ μου, δεν πληρώνω δεκαπέντε ευρώ το δίσκο σου όταν δεν αξίζει ούτε το ρεύμα του υπολογιστή μου για να το κατεβάσω. Ευτυχώς τον τελευταίο καιρό οι μεγάλες εταιρίες έχουν μπει στο νόημα και είτε παρουσιάζουν μέρος μιας καινούργιας δουλειάς μέσω teasers στο you tube, είτε δίνουν ένα-δυο τραγούδια free. Και αυτό είναι το σωστό και δίκαιο. Όταν αξίζει ο δίσκος θα τον αγοράσω, μαζί με t-shirt ή ότι άλλο μπορώ.

Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια της μπάντας; 
Λαμπρός: αυτήν την στιγμή γράφουμε ένα single το οποίο ελπίζουμε να κυκλοφορήσει μέχρι τον Μάρτιο. Ακόμα, δουλεύουμε κάποια καινούργια τραγούδια. Ίσως κάποια στιγμή το 2016 να ηχογραφήσουμε τον δίσκο μας, ελπίζω!


Mind Erasure


Mind Erasure lineup:
Lampros - Vocals/Guitars
Jim - Guitars
Peter - Bass/Vocals
Aris - Drums


web:

e-mail:


'Lv' for bbr

Share
Banner

bbr Rock & Metal Music Portal

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: