SOILWORK: Δείτε το "This Momentary Bliss" απο το επερχόμενο live DVD

Οι Soilwork έδωσαν στη δημοσιότητα το κομμάτι "This Momentary Bliss", απο το επερχόμενο πρώτο Live DVD της Σουηδικής μπάντας "Live In The Heart Of Helsinki", που θα κυκλοφορήσει σε DVD/2CD και Blu-ray/2CD στις 13 Μαρτίου.

Το DVD ηχογραφήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε κατα την διάρκεια της εμφάνισης των Soilwork στο Circus Club στην στη φινλανδική πρωτεύουσα στις 21 Μαρτίου 2014 στην οποία εμφανίστηκαν ως guest και οι Floor Jansen (NIGHTWISH, REVAMP) και Nathan J. Biggs (SONIC SYNDICATE).

"Live In The Heart Of Helsinki" tracklist:


01. This Momentary Bliss
02. Like The Average Stalker
03. Overload
04. Weapon Of Vanity
05. Spectrum Of Eternity
06. Follow The Hollow
07. Parasite Blues
08. Distortion Sleep
09. Bastard Chain
10. Let This River Flow (feat. Floor Jansen)
11. Long Live The Misanthrope
12. Tongue

CD 2
13. Nerve
14. The Chainheart Machine
15. The Living Infinite I
16. Rise Above The Sentiment
17. Late For The Kill, Early For The Slaughter
18. Rejection Role
19. Black Star Deceiver (feat. Nathan J. Biggs)
20. As The Sleeper Awakes
21. Sadistic Lullabye
22. As We Speak
23. Stabbing The Drama

DVD/Blu-ray bonus material:

01. Spectrum Of Eternity: A Brief History Of Soilwork
02. Behind The Scenes Of The Living Infinite

Drumcam Videos:
01. Long Live The Misanthrope
02. Rise Above The Sentiment
03. Spectrum Of Eternity
04. Tongue

Share on Google Plus

bbr Rock & Metal Music Portal

bbr Rock and Metal Music Portal. | bbr webzine - webradio, est. 2010.

...Music is in our blood...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου