AGNOSTIC FRONT: Ολόκληρο το επερχόμενο album διαθέσιμο προς ακρόαση

Ολόκληρο το επερχόμενο album των Agnostic Front, "The American Dream Died" είναι διαθέσιμο προς ακρόαση μέχρι και την Κυριακή 5 Απριλίου

Το "The American Dream Died" θα κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου μέσω της Nuclear Blast.

Ακούστε το album στο video που ακολουθεί

The American Dream Died tracklist:
"The American Died"
"Police Violence"
"Only In America"
"Test Of Time"
"We Walk The Line"
"Never Walk Alone" feat. Freddy Cricien, Toby Morse & Lou Koller
"Enough Is Enough"
"I Can't Relate"
"Old New York"
"Social Justice"
"Reasonable Doubt"
"No War Fuck You"
"A Wise Man"
"Just Like Yesterday"

Share on Google Plus

bbr Rock & Metal Music Portal

bbr Rock and Metal Music Portal. | bbr webzine - webradio, est. 2010.

...Music is in our blood...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου