BOB DYLAN: Το video του "The Night We Called It A Day"

Το video του κομματιού "The Night We Called It A Day" απο το πρόσφατο album του με διασκευές κομματιών που έχει τραγουδήσει ο  Frank Sinatra, με τίτλο "Shadows In The Night", παρουσίασε ο Bob Dylan.

"Shadows In The Night" tracklist:
01. "I'm A Fool To Want You"
02. "The Night We Called It A Day"
03. "Stay With Me"
04. "Autumn Leaves"
05. "Why Try To Change Me Now"
06. "Some Enchanted Evening"
07. "Full Moon And Empty Warms"
08. "Where Are You?"
09. "What I'll Do"
10. "That Lucky Old Sun"

Share on Google Plus

bbr Rock & Metal Music Portal

bbr Rock and Metal Music Portal. | bbr webzine - webradio, est. 2010.

...Music is in our blood...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου