CRADLE OF FILTH: Δείτε το video του "Right Wing Of The Garden Triptych" απο το επερχόμενο album

Cradle Of Filth - Hammer Of The Witches cover

Οι Cradle Of Filth παρουσίασαν το video για το κομμάτι  "Right Wing Of The Garden Triptych" απο το επερχόμενο 11ο album τους "Hammer Of The Witches" που  θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουλίου απο την Nuclear Blast.

Το νέο βίντεο γυρίστηκε σε μια  μια πρώην στρατιωτική βάση των ΗΠΑ κοντά στο  Ίπσουιτς, σε ένα μεταλλικό υπόστεγο για δοκιμές κινητήρων αεροσκαφών.

"Hammer Of The Witches" tracklist:
01. Walpurgis Eve
02. Yours Immortally...
03. Enshrined In Crematoria
04. Deflowering The Maidenhead, Displeasuring The Goddess
05. Blackest Magick In Practice
06. The Monstrous Sabbat (Summoning The Coven)
07. Hammer Of The Witches
08. Right Wing Of The Garden Triptych
09. The Vampyre At My Side
10. Onward Christian Soldiers
11. Blooding The Hounds Of Hell

Limited edition digipak CD and vinyl bonus tracks:
12. King Of The Woods
13. Misericord

Share on Google Plus

bbr Rock & Metal Music Portal

bbr Rock and Metal Music Portal. | bbr webzine - webradio, est. 2010.

...Music is in our blood...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου