DISTURBED: Ακούστε το "Fire It Up" απο το νέο album

DISTURBED: Ακούστε το "Fire It Up" απο το νέο album

Ένα ακόμα κομμάτι απο το επερχόμενο έκτο album των Disturbed "Immortalized", είναι διαθέσιμο.

Έτσι, μετά τα "The Vengeful One" και το ομότιτλο "Immortalized", σειρά έχει το κομμάτι "Fire It Up", το lyric video του οποίου μπορείτε να δείτε παρακάτω.

"Immortalized" tracklist:
01. The Eye Of The Storm
02. Immortalized
03. The Vengeful One
04. Open Your Eyes
05. The Light
06. What Are You Waiting For
07. You're Mine
08. Who
09. Save Our Last Goodbye
10. Fire It Up
11. The Sound of Silence
12. Never Wrong
13. Who Taught You How To Hate
14. Tyrant*
15. Legion of Monsters*
16. The Brave And The Bold*

* Deluxe edition only

Share on Google Plus

bbr Rock & Metal Music Portal

bbr Rock and Metal Music Portal.

bbrweb.com | bbr webzine - webradio, est. 2010.

...Music is in our blood...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου