DISTURBED: Ακούστε το "Immortalized" απο το νέο ομότιτλο album

Μετά το "The Vengeful One", ένα ακόμα κομμάτι δίνεται στην δημοσιότητα απο την δισκογραφική επιστροφή των Disturbed ύστερα απο τέσσερα χρόνια παύσης.

Ο λόγος για το ομότιτλο κομμάτι του έκτου album της μπάντας με τίτλο "Immortalized" που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Αυγούστου. Δείτε το lyric video του κομματιού παρακάτω.

"Immortalized" tracklist:
01. The Eye Of The Storm
02. Immortalized
03. The Vengeful One
04. Open Your Eyes
05. The Light
06. What Are You Waiting For
07. You're Mine
08. Who
09. Save Our Last Goodbye
10. Fire It Up
11. The Sound of Silence
12. Never Wrong
13. Who Taught You How To Hate
14. Tyrant*
15. Legion of Monsters*
16. The Brave And The Bold*

* Deluxe edition only

Share on Google Plus

bbr Rock & Metal Music Portal

bbr Rock and Metal Music Portal.

bbrweb.com | bbr webzine - webradio, est. 2010.

...Music is in our blood...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου