NILE: Το tracklist του επερχόμενου album

NILE: Το tracklist του επερχόμενου album

Οι Nile παρουσίασαν το tracklist του επερχόμενου album "What Should Not Be Unearthed" που θα κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου μέσω της Nuclear Blast.

"What Should Not Be Unearthed" tracklist:
01. Call To Destruction
02. Negating The Abominable Coils Of Apep
03. Liber Stellae Rubeae
04. In The Name Of Amun
05. What Should Not Be Unearthed
06. Evil To Cast Out Evil
07. Age Of Famine
08. Ushabti Reanimator
09. Rape Of The Black Earth
10. To Walk Forth From Flames Unscathed

Share on Google Plus

bbr Rock & Metal Music Portal

bbr Rock and Metal Music Portal. | bbr webzine - webradio, est. 2010.

...Music is in our blood...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου