DREAM THEATER: Ακούστε το "The Gift of Music" απο το νέο album

DREAM THEATER: Ακούστε το "The Gift of Music" απο το νέο album

Οι Dream Theater παρουσίασαν το "The Gift of Music" απο το επερχόμενο "The Astonishing" που θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιανουαρίου.

Το album θα αποτελείται απο δυο μέρη και θα περιέχει συνολικά τα ακόλουθα 34 κομμάτια.

"The Astonishing" tracklist:


    1. Descent of the NOMACS
    2. Dystopian Overture
    3. The Gift of Music
    4. The Answer
    5. A Better Life
    6. Lord Nafaryus
    7. A Savior in the Square
    8. When Your Time Has Come
    9. Act of Faythe
    10. Three Days
    11. The Hovering Sojourn
    12. Brother, Can You Hear Me?
    13. A Life Left Behind
    14. Ravenskill
    15. Chosen
    16. A Tempting Offer
    17. Digital Discord
    18. The X Aspect
    19. A New Beginning
    20. The Road to Revolution


    1. 2285 Entr'acte
    2. Moment of Betrayal
    3. Heaven's Cove
    4. Begin Again
    5. The Path That Divides
    6. Machine Chatter
    7. The Walking Shadow
    8. My Last Farewell
    9. Losing Faythe
    10. Whispers on the Wind
    11. Hymn of a Thousand Voices
    12. Our New World
    13. Power Down
    14. Astonishing

Share on Google Plus

bbr Rock & Metal Music Portal

bbr Rock and Metal Music Portal.

bbrweb.com | bbr webzine - webradio, est. 2010.

...Music is in our blood...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου