ROB ZOMBIE: Το νέο του video για το "Well, Everybody’s Fucking In A U.F.O."

ROB ZOMBIE: Το νέο του video για το "Well, Everybody's Fucking In A U.F.O."

Το video για το κομμάτι "Well, Everybody's Fucking In A U.F.O.",  απο το επερχόμενο album του Rob Zombie "The Electric Warlock Acid Satanic Orgy Celebration Dispenser" το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Απριλίου μέσω της UMe/T-Boy Records, είναι διαθέσιμο και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Στο video πρωταγωνιστούν οι Sheri Moon Zombie, Jeff Daniel Phillips και μια ομάδα ..."προικισμένων" εξωγήινων.

"The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser" tracklist:

01. The Last Of The Demons Defeated
02. Satanic Cyanide! The Killer Rocks On!
03. The Life And Times Of A Teenage Rock God
04. Well, Everybody's Fucking In A U.F.O.
05. A Hearse Overturns With The Coffin Bursting Open
06. The Hideous Exhibitions Of A Dedicated Gore Whore
07. Medication For The Melancholy
08. In The Age Of The Consecrated Vampire We All Get High
09. Super-Doom-Hex-Gloom Part One
10. In The Bone Pile
11. Get Your Boots On! That's The End Of Rock And Roll
12. Wurdalak

Share on Google Plus

bbr Rock & Metal Music Portal

bbr Rock and Metal Music Portal. | bbr webzine - webradio, est. 2010.

...Music is in our blood...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου