FATES WARNING: Ανακοίνωσαν νέο album

FATES WARNING: Ανακοίνωσαν νέο album

Νέο album ανακοίνωσαν οι Fates Warning. Ο διάδοχος του "Darkness In A Different Light" θα τιτλοφορείται "Theories Of Flight" και αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Ιουλίου.

Το "Theories Of Flight" θα είναι διαθέσιμο και σε 2CD Mediabook έκδοση στην οποία στο δεύτερο cd θα περιλαμβάνει συνολικά έξι ακυκλοφόρητα ακουστικά τραγούδια: 3 κομμάτια της μπάντας και 3 διασκευές.

"Theories Of Flight" tracklist:

CD 1 - Main Album:
01. From The Rooftops (06:52)
02. Seven Stars (05:33)
03. SOS (04:34)
04. The Light And Shade Of Things (10:14)
05. White Flag (05:20)
06. Like Stars Our Eyes Have Seen (05:13)
07. The Ghosts Of Home (10:31)
08. Theories of Flight (04:00)

CD2 - Acoustic Bonus Disc:
01. Firefly (03:15, previously unreleased)
02. Seven Stars (04:25, previously unreleased)
03. Another Perfect Day (03:25, previously unreleased)
04. Pray Your Gods (03:45, Toad The Wet Sprocket cover version)
05. Adela (02:25, Joaquin Rodrigo cover version)
06. Rain (04:03, Uriah Heep cover version)

Share on Google Plus

bbr Rock & Metal Music Portal

bbr Rock and Metal Music Portal.

bbrweb.com | bbr webzine - webradio, est. 2010.

...Music is in our blood...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου