STRATOVARIUS: Κυκλοφορούν Best Of

STRATOVARIUS: Κυκλοφορούν Best Of

Οι Stratovarius θα κυκλοφορήσουν στις 6 Μαΐου τριπλό "Best of "το οποίο θα συμπεριλαμβάνει και ένα νέο κομμάτι των Φινλανδών power metallers με το νέο τους lineup με τίτλο "Until The End Of Days" καθώς και την εμφάνιση του συγκροτήματος στο Wacken το 2015 .

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τον κιμπορντίστα της μπάντας Jens Johansson να μιλά για την εν λόγω κυκλοφορία.

"Best Of" tracklist:

01. Until The End Of Days
02. My Eternal Dream
03. Eagleheart
04. Speed Of Light
05. S.O.S .
06. Forever Free
07. Wings Of Tomorrow
08. No Turning Back
09. Break The Ice
10. Distant Skies
11. Will The Sun Rise?
12. A Million Light Years Away
13. Under Flaming Skies
14. Darkest Hours
15. Winter Skies
16. I Walk To My Own Song
17. Maniac Dance

01. Halcyon Days
02. Will My Soul Ever Rest In Peace?
03. Destiny
04. Paradise
05. Deep Unknown
06. Elysium
07. Black Diamond
08. If The Story Is Over
09. Unbreakable
10. Forever
11. Shine In The Dark
12. Hunting High And Low

CD3 - Live At Wacken 2015 (only available on limited edition)
01. Intro
02. Black Diamond
03. Eagleheart
04. Against The Wind
05. Dragons
06. Legions Of The Twilight
07. Paradise
08. Shine In The Dark
09. Speed Of Light
10. Unbreakable
11. Hunting High And Low

Share on Google Plus

bbr Rock & Metal Music Portal

bbr Rock and Metal Music Portal. | bbr webzine - webradio, est. 2010.

...Music is in our blood...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου