TEN: Πολύ ενδιαφέρουσα κυκλοφορία τον Ιούνιο

TEN: Πολύ ενδιαφέρουσα κυκλοφορία τον Ιούνιο

Μια πολύ ενδιαφέρουσα κυκλοφορία αναμένεται τον Ιούνιο απο τους Βρετανούς melodic hard rockers Ten. Το διπλό CD με τίτλο "Battlefield – The Rocktopia Records Collection" θα περιέχει τα albums "Albion" (2014) και "Isla De Muerta" (2015), το EP "The Dragon And Saint George" (2015) καθώς και bonus τραγούδια τα οποία μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμα μόνο στις ιαπωνικές εκδόσεις και σε ειδικές EP κυκλοφορίες .

Το "Battlefield" αναμένεται να κυκλοφορήσει απο την Rocktopia Records στις 17 Ιουνίου. Δείτε το tracklist παρακάτω

"Battlefield – The Rocktopia Records Collection" tracklist:

1. Alone In The Dark Tonight
2. Battlefield
3. It’s Alive
4. Albion Born
5. Sometimes Love Takes The Long Way Home
6. A Smuggler’s Tale
7. It Ends This Day
8. Die For Me
9. Gioco D’Amore
10. Wild Horses
11. Good God In Heaven What Hell Is This †
12. The Prodigal Saviour ♦
13. Is There Anyone With Sense ♦

1. Buccaneers (Instrumental)/Dead Men Tell No Tales
2. Tell Me What To Do
3. Acquiesce
4. This Love
5. The Dragon And Saint George
6. Intensify
7. Karnak (Instrumental)/Valley Of The Kings
8. Revolution
9. Musketeers – Soldiers Of The King ♦
10. Angel Of Darkness
11. The Last Pretender
12. We Can Be As One
13. Assault And Battery †

† Japanese Bonus Track ♦ Exclusive EP Track

Share on Google Plus

bbr Rock & Metal Music Portal

bbr Rock and Metal Music Portal.

bbrweb.com | bbr webzine - webradio, est. 2010.

...Music is in our blood...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου