PLACEBO: Δείτε το ακυκλοφόρητο video του "Every You Every Me"

PLACEBO: Δείτε το ακυκλοφόρητο video του "Every You Every Me"

Ένα ακυκλοφόρητο video για το τραγούδι "Every You Every Me", έδωσαν στην δημοσιότητα οι Placebo. Το "Every You Every Me" ήταν το τρίτο single απο το δεύτερο άλμπουμ της μπάντας "Without You, I’m Nothing" (1998) και το επίσημο video του κομματιού αποτελείται απο σκηνές της παγκόσμιας περιοδείας του συγκροτήματος για την προώθηση του άλμπουμ.

Στα πλαίσια του εορτασμού των 20 χρόνων τους, οι Placebo μαζί με την κυκλοφορία της συλλογής τους "A Place For Us To Dream – 20 Years Of Placebo" η οποία είναι διαθέσιμη απο χθες, 7 Οκτωβρίου, κυκλοφόρησαν και το video του "Every You Every Me" που μέχρι στιγμής δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.

"A Place For Us To Dream – 20 Years Of Placebo" tracklist:

Disc 1:
01. Pure Morning (Radio Edit)
02. Jesus’ Son (Radio Edit)
03. Come Home
04. Every You Every Me (Single Version)
05. Too Many Friends
06. Nancy Boy (Radio Edit)
07. 36 Degrees (Version 2016)
08. Taste In Men (Radio Edit)
09. The Bitter End
10. Without You I’m Nothing (feat. David Bowie)
11. English Summer Rain (Single Verison)
12. Breathe Underwater (Slow)
13. Soulmates
14. Meds (feat. Alison Mosshart)
15. Bright Lights (Single Version)
16. Song To Say Goodbye (Radio Edit)
17. Infra-Red
18. Running Up That Hill

Disc 2:
01. B3 (Radio Edit)
02. For What It’s Worth
03. Teenage Angst
04. You Don’t Care About Us (Radio Edit)
05. Ashtray Heart
06. Broken Promise (feat. Michael Stripe)
07. Slave To The Wage (Radio Edit)
08. Bruise Pristine (Radio Edit)
09. This Picture
10. Protège Moi
11. Because I Want You (Redux)
12. Black-Eyed
13. Lazarus
14. I Know (Version 2008)
15. A Million Little Pieces (Radio Edit)
16. Special Needs (Radio Edit)
17. Special K
18. Loud Like Love

Share on Google Plus

bbr Rock & Metal Music Portal

bbr Rock and Metal Music Portal. | bbr webzine - webradio, est. 2010.

...Music is in our blood...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου