About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

GARDEN OF DELIGHT: Σάββατο 10 Δεκεμβρίου @ Second Skin w/ Come With Reverse, Drama Queen, The Hidden Heroes 66 και INsCissorS

GARDEN OF DELIGHT – 25th Anniversary Show – Support Acts: Come With Reverse, Drama Queen, The Hidden Heroes 66, INsCissorS ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 @ Second Skin Club (Δαμοκλέους 8, Γκάζι, 118 54, Αθήνα) Πόρτες: 19:30
GARDEN OF DELIGHT: Σάββατο 10 Δεκεμβρίου @ Second Skin w/ Come With Reverse, Drama Queen, The Hidden Heroes 66 και INsCissorSGARDEN OF DELIGHT – 25th Anniversary Show –

Support Acts: Come With Reverse, Drama Queen, The Hidden Heroes 66, INsCissorS


ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 
@ Second Skin Club (Δαμοκλέους 8, Γκάζι, 118 54, Αθήνα) 
Πόρτες: 19:30

Εισιτήρια διαθέσιμα στην πόρτα.
Πρώτα 100: 15€ / Υπόλοιπα: 18€
Για κρατήσεις: voodoodrd@hotmail.com


H Voodood Promotion παρουσιάζει τους Garden of Delight, μια από τις πιο ιστορικές γερμανικές Occult-Goth μπάντες, στα πλαίσια της επαναδραστηριοποίησής τους για τα 25 χρόνια ύπαρξής τους.

Σχεδόν 10 χρόνια μετά την οριστική τους διάλυση και μετά από πολλές πιέσεις των οπαδών, ο Artaud (Vocals), μαζί με την Jawa (Bass), τον Jon (Guitar) και τον επί πολλά χρόνια μέλος των G.O.D. Mike York (Guitar) επαναφέρουν τη μπάντα με σκοπό 3 επιλεγμένα live παγκοσμίως και μόνο σε μεγάλα φεστιβάλ (Castle Party, NCN και DarkXmas).

Λόγω όμως της γνωστής ιδιαίτερης σχέσης που έχει ο Artaud με το ελληνικό κοινό και καθώς αυτά τα live κλείνουν οριστικά το κεφάλαιο των Garden of Delight, αποφασίστηκε μια ακόμη εμφάνιση τους στη χώρα μας.

Για να ανταμείψουν τους Έλληνες οπαδούς για όλα αυτά τα χρόνια υποστήριξης λοιπόν, θα παρουσιάσουν ένα best of setlist με τραγούδια από όλες τις περιόδους της καριέρας τους.

Μαζί τους οι Θεσσαλονικείς Come With Reverse που με νέο υλικό και εμφανίσεις στο εξωτερικό επιστρέφουν για να κλέψουν πάλι την παράσταση, οι Drama Queen που το ντεμπούτο τους έχει προκαλέσει αρκετή αίσθηση και θέλουν να αποδείξουν γιατί, οι The Hidden Heroes 66 που θα παρουσιάσουν κομμάτια από το επερχόμενο 1ο τους άλμπουμ και οι γνωστοί σε όλους INsCissorS για ένα ατμοσφαιρικό opening.

Πρόγραμμα:

20:00 - InsCissorS
20:35 - The Hidden Heroes 66
21:15 - Drama Queen
22:00 - Come With Reverse
23:00 - GARDEN OF DELIGHT

Πληροφορίες:
voodoodrd@hotmail.com
https://www.facebook.com/Dr.D.Voodo0

Σύνδεσμοι:
https://www.facebook.com/TheGardenOfDelight/
https://www.facebook.com/comewithreverse/
https://www.facebook.com/grDramaQueen/
https://www.facebook.com/thehiddenheroes66
https://www.facebook.com/inscissorsmusic
https://www.facebook.com/secondskinclubathens
https://www.facebook.com/MercifulNuns/
https://www.facebook.com/NearEarthOrbit/


GARDEN OF DELIGHT: 

Οι Garden of Delight δημιουργήθηκαν το 1991 από τον Artaud και τον Pisacane ως αποτέλεσμα του πάθους τους για τον αποκρυφισμό και επηρεασμένοι από τα έργα συγγραφέων όπως οι H.P. Lovecraft, Edgar Allan Poe, Aleister Crowley, William Blake, Anton Szandor LaVay, Charles Baudelaire και πολλούς άλλους. Το πρώτο τους single NECROMANTEA του 1991 παρά τον πρώιμο ακόμη ήχο του δημιούργησε τα θεμέλια για την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους ENKI'S TEMPLE από την ιστορική εταιρεία Dion Fortune.

Με την αποχώρηση του Pisacane και την έλευση του κιθαρίστα Thomas O'Connell και του μπασίστα Adrian Hates (μετέπειτα DIARY OF DREAMS) σηματοδοτήθηκε η πρώτη περίοδος της μπάντας. Κατά την περίοδο αυτή κυκλοφόρησαν τα κλασικά για την Gothic σκηνή albums SARGONID SEAL (19o στα ανεξάρτητα charts του 1993), το πολύπλοκο στιχουργικά NECROMANTEION IV (μέσα στα καλύτερα 50 album των 90s κατά το Sonic Seducer), SYMBOL AND VISION (κατά την περίοδο του οποίου ο Artaud είχε αποφασίσει να σταματήσει να δίνει συνεντεύξεις συντηρώντας την εκκεντρική του φήμη) και το PARADISE (album του μήνα από το γερμανικό περιοδικό Zillo). Το 1997 κλείνει ο πρώτος κύκλος της μπάντας με μια αξέχαστη συναυλία στο Derby της Αγγλίας η οποία σήμαινε και την (όπως αποδείχτηκε προσωρινή) διάλυση της μπάντας.

Η επιστροφή έγινε το 2000 με το εκρηκτικό RADIANT SONS (album του μήνα στο γερμανικό περιοδικό Orkus). Παρά τις σταδιακές αλλαγές στο line up οι συναυλίες τους είναι μαγικές με το βέλγικο Darker Than A Bat Magazine να γράφει χαρακτηριστικά ''Front man Artaud dwelled through a curtain of smoke and darkness… Gosh, this is a mystical figure… The spirits really seemed to be invoked…''. To Dawn που ακολούθησε ήταν ένα αριστούργημα όπως και το FAITHFUL AND FALLEN του 2003 (Act of the Month στο Orkus και Best Album στο online magazine Musicfolio). Το LUTHERION (Ι, ΙΙ & ΙΙΙ) βρήκε τη μπάντα σε πιο mainstream κατεύθυνση, πάντα όμως πιστοί στον δικό τους ήχο. Τo DARKEST HOUR αποτέλεσε το κύκνειο άσμα της μπάντας με τον Artaud να μεγαλουργεί και πάλι.

Από εκεί και πέρα ο Artaud δημιούργησε τους Merciful Nuns (το κυρίως project του) και τους προσφάτους και αρκετά πειραματικούς Near Earth Orbit. Στη μνήμη των οπαδών οι Garden Of Delight θα είναι πάντα μια από τις πιο δημιουργικές και πρωτοπόρες Goth μπάντες.

COME WITH REVERSE: 

Οι special guests της βραδιάς Come With Reverse δημιουργήθηκαν στη Θεσσαλονίκη από τους Πέτρο Λειβαδά, Αλέξανδρο Πασαλίδη και Αλέξανδρο Λυκέσα. Έχοντας και οι τρεις κλασική παιδεία στη μουσική αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα experimental / avant-garde goth συγκρότημα με επιρροές από την κλασική μουσική αλλά και την traditional-ethnic μουσική διαφόρων χωρών. Το πρώτο τους Mini Album προκάλεσε αρκετή αίσθηση στην εγχώρια σκηνή, με τη μπάντα να δημιουργεί ένα μεγάλο πυρήνα οπαδών και στην Αθήνα, την οποία επισκέφτηκαν 3 φορές, ανοίγοντας μάλιστα και για live ιστορικών συγκροτημάτων όπως οι Inkubus Sukkubus και οι Malaise. Μετά από 2,5 χρόνια λοιπόν (και με live εμφανίσεις στη Γερμανία και τη Φινλανδία) επιστρέφουν έχοντας την κυκλοφορία του ντεμπούτου στα χέρια τους και με σκοπό να κατακτήσουν τη σκηνή του Second Skin.

Dram Queen: 

Οι Drama Queen δημιουργήθηκαν το 2002, με πολλές αλλαγές όμως στο line up τους μέχρι το 2013, οπότε και κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους με παραγωγό τον Στάθη Παυλάντη του Music House Studio. Οι στίχοι τους αναφέρονται σε προσωπικά βιώματα αλλά και υπαρξιακά ερωτήματα και λειτουργούν ως τέλειο υπόβαθρο στην dark alternative μουσική τους. Το πρώτο album της μπάντας με τίτλο “Artificial Galaxy” κυκλοφορεί από την B-Otherside Records. Σιγουρά η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα τους η παρουσία τους σε ένα από τα πιο ιστορικά festival της goth rock/dark wave σκηνής, το SACROSANCT της Αγγλίας το 2015.

The Hidden Heroes 66: 

Οι Hidden Heroes 66 αποτελούν αυτή την περίπτωση μπάντας που έχει αρχίσει να κάνει αίσθηση στη Goth κοινότητα λόγω των εκρηκτικών τους live. Με πολλές επιρροές από Sisters of Mercy και Fields of the Nephilim, ετοιμάζουν το ντεμπούτο τους από μια γερμανική εταιρεία και είναι σίγουρο ότι θα κάνουν το κοινό στο Second Skin να τους δώσει την προσοχή που τους αξίζει.

INsCissorS: 

οι INsCissorS έχουν αρκετούς οπαδούς στην εγχώρια σκηνή και όχι μόνο (μην ξεχνάμε τη συνεργασία τους για τις μικρού μήκους ταινίες του John Santerineross). Δημιούργημα του Vincent Andelmoth, του ιθύνοντα νου των Hydra Division V, με πολλές κυκλοφορίες, συνεργασίες και live στο εξωτερικό θα βάλουν τους παρευρισκόμενους στο κατάλληλο mood με το Cinematic Ambient ύφος τους.
Share
Banner

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: