About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation
10 xronia bbr

ILLUSORY, HEKATOMB: Σάββατο 3 Ιουνίου @ The Crow Club

Illusory & Hekatomb LiVE Σάββατο 3 Ιουνίου The Crow Club Η ελληνό-σουηδική φιλία έχει ξεκινήσει να αναπτύσσεται πολύ καιρό τώρα και η συγκεκριμένη μουσική συνεύρεση μόνο πιστοποίηση του κανόνα μπορεί να αποτελέσει.
ILLUSORY, HEKATOMB: Σάββατο 3 Ιουνίου @ The Crow Club


Illusory & Hekatomb LiVE
Σάββατο 3 Ιουνίου
The Crow ClubΗ ελληνό-σουηδική φιλία έχει ξεκινήσει να αναπτύσσεται πολύ καιρό τώρα και η συγκεκριμένη μουσική συνεύρεση μόνο πιστοποίηση του κανόνα μπορεί να αποτελέσει.

Οι Σουηδοί Hekatomb και οι Έλληνες Illusory ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα Live γεμάτο μουσική, δύναμη, πάθος, ΜΕΤΑΛ και – φυσικά – ενθουσιασμό και σεβασμό για όλους και όλες εσάς.

Το Σάββατο 3 Ιουνίου, οι Έλληνες και οι Σουηδοί θα σας περιμένουν στο The Crow Club, με πολλή μουσική και ακόμα περισσότερες εκπλήξεις.

An Evening With Hekatomb And Illusory
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 5 Ευρώ
The Crow Club
Σινώπης 27, Αθήνα


HEKATOMB (SWE)

Οι Hekatomb παίζουν metal με βαθιές ρίζες στις δεκαετίες του '70 και του '80. Αν σας αρέσουν οι Βlack Sabbath, Iron Maiden, Judas Priest, Dio, Saxon, αλλά και οι εκπλήξεις, τότε σίγουρα θα σας αρέσουν και οι Hekatomb, οι οποίοι παίζουν μόνο το δικό τους υλικό.

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2013 από το Magnus Hällström και το Fredrik Stockhaus, οι οποίοι έπαιζαν σε μια άλλη metal μπάντα. Ο Billy Chatzilouizos, ο Ruslan Shmulovich και ο Tomas Kihlberg ήλθαν τα επόμενα χρόνια και η ισχυρή ομάδα που ονομάζεται Hekatomb είναι πλέον πραγματικότητα.

Ξεκίνησαν το 2013 και μέχρι το 2015 έχουν ηχογραφήσει τρία CD singles, τα οποία περιέχουν εννέα τραγούδια. Έχουν παίξει ζωντανά σε δέκα venue σε πέντε πόλεις της Σουηδίας, συμπεριλαμβανομένης της Στοκχόλμης.

Οι Hekatomb είναι ένα σχήμα με φιλοδοξίες και πάντα παλεύουν να γίνουν πιο γνωστοί και να παίξουν σε ακόμα περισσότερα μέρη. Τα Live τους έχουν πάρει πολύ καλές κριτικές, το ίδιο και οι studio ηχογραφήσεις τους.

Fredrik Stockhaus: Vocals
Magnus Hällström: Guitars
Ruslan Shmulovitch: Guitars
Tomas Kihlberg: Bass
Billy Chatzilouizos: Drums

HEKATOMB OVER EUROPE 2017.
May 20 Meisenfrei Blues Club-Bremen, GER. /w. REBELS & SHILOBLAENGARE
June 1 Hollywood-Athens, GR.
June 2 Level69-Athens, GR. /w. TELEIA KAI PAVLA
June 3 Crow Club-Athens, GR. /w. ILLUSORY
June 5 Polichoros Agora-Ioaninna, GR. Ioannina


ILLUSORY (GRE)

Οι Illusory δημιουργήθηκαν στο Μοσχάτο το 1992. Η ιδιαίτερη πατρίδα του σχήματος, το Μοσχάτο, είναι παντού γνωστό για τους αμπελώνες και το καλό κρασί που κάποτε παρήγαγε. Από εκείνες τις εποχές έχουν περάσει πολλά χρόνια, πλην όμως η φήμη και το όνομα ακόμα χαρακτηρίζουν την πόλη αυτή. Έτσι, σαν το παλιό-καλό κρασί, οι “Ivory Tower”, όπως λέγονταν τότε, μεγάλωναν και ωρίμαζαν με τον καλύτερο τρόπο, αποκτώντας μέρα με τη μέρα όλο και καλύτερη «γεύση».

Το Line-up ήταν ένα θέμα μέχρι τότε, εξαιτίας των συνεχών αλλαγών. Ευτυχώς όμως, με την προσθήκη κάποιων ανθρώπων που επίσης πίστευαν στη μπάντα, οι “Ivories” (το αγαπημένο προσωνύμιο των μελών) έγιναν ακόμα πιο δυνατοί και τόλμησαν να προκαλέσουν τη μοίρα τους.
Τον Ιούνιο του 2008 το σεξτέτο ανοίγει για τους θρυλικούς Blue Oyster Cult σε ένα φανταστικό venue στην Αθήνα, το Θέατρο Βράχων. H συναυλία ήταν εκπληκτική και οι headliner πραγματικά έδωσαν τη δέουσα προσοχή στους Έλληνες «νεοφερμένους». Το καινούργιο κεφάλαιο της μπάντας είχε ήδη ξεκινήσει να γράφεται.

Μερικούς μήνες μετά το συγκρότημα βρίσκει – επιτέλους – το δικό του χώρο. Μπαίνει στο δικό του στούντιο, το “iCave”. Το καταφύγιό του και τόπο έμπνευσης και δουλειάς. Η βασική σκέψη ήταν να έχουν ένα χώρο δικό τους να πάνε, έξω από προγράμματα και καταστάσεις άσχετες με τα μέλη.

Το μοναδικό πρόβλημα τότε ήταν το όνομα της μπάντας. Υπήρχε ένα γερμανικό συγκρότημα με το όνομα “Ivory Tower”. Με δεδομένη πρόταση από δισκογραφική και έτοιμο άλμπουμ, τα μέλη ξεκίνησαν να βάζουν ονόματα στο τραπέζι. Το brainstorming οδήγησε στο “Illusory”, το οποίο τους φάνηκε σαν η καλύτερη λύση για το θέμα τους. Το συγκρότημα αποφάσισε να ονομάσει το ντεμπούτο άλμπουμ του “The Ivory Tower”, ό,τι πιο φυσικό για τους εαυτούς τους, τη μπάντα και τη μουσική τους.

Το «The Ivory Tower” κυκλοφόρησε το 2013 από τη The Leaders Records σε Ευρώπη και Ιαπωνία (ειδική έκδοση) σε φυσική μορφή και σε όλο τον κόσμο ψηφιακά. Μετά από μία επιτυχημένη μίνι περιοδεία στην Ελλάδα και ένα νέο συμβόλαιο με ξένη δισκογραφική, οι Illusory κυκλοφορούν το Νοέμβρη του 2016 το δεύτερο δίσκο του με τίτλο "Polysyllabic", από τη γερμανική δισκογραφική 7hard/7usmediagroup.

Dee Theodorou: Vocals
George Papantonis: Guitars
Gregory Bakos: Guitars
George Konstantakelos: Keyboards & Guitars
Niki Danos: Bass
Costas Koulis: Drums
Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: