bbr Rock & Metal Music Portal



Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
10 xronia bbr

STRYPER: Ακούστε το νέο κομμάτι "Lost"

Οι Stryper έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ακόμη κομμάτι απο το επερχόμενο νέο τους άλμπουμ με τίτλο "God Damn Evil" που θα κυκλοφορήσει απο την Frontiers Music Srl στις 20 Απριλίου.
STRYPER: Ακούστε το νέο κομμάτι "Lost"

Οι Stryper έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ακόμη κομμάτι απο το επερχόμενο νέο τους άλμπουμ με τίτλο "God Damn Evil" που θα κυκλοφορήσει απο την Frontiers Music Srl στις 20 Απριλίου.

Ο λόγος για το "Lost" το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω

"God Damn Evil" tracklist:

01. Take It To The Cross
02. Sorry
03. Lost
04. God Damn Evil
05. You Don't Even Know Me
06. The Valley
07. Sea Of Thieves
08. Beautiful
09. Can't Live Without Your Love
10. Own Up
11. The Devil Doesn't Live Here

10 xronia bbr


bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: