About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation
10 xronia bbr

Οι Aeons In Solitude στο bbr

Τέλη 2019 και ένα σχήμα έρχεται να κάνει την έκπληξη. Με 2 επίσημα βίντεο στο βιογραφικό τους, με ένα δυναμικό άλμπουμ να έρχεται σύντομα κοντά μας, οι Aeons in Solitude ήρθαν να ταράξουν τα νερά και το bbr άδραξε της ευκαιρίας και μίλησε μαζί τους.
Οι Aeons In Solitude στο bbr

Τέλη 2019 και ένα σχήμα έρχεται να κάνει την έκπληξη. Με 2 επίσημα βίντεο στο βιογραφικό τους, με ένα δυναμικό άλμπουμ να έρχεται σύντομα κοντά μας, οι Aeons in Solitude ήρθαν να ταράξουν τα νερά και το bbr άδραξε της ευκαιρίας και μίλησε μαζί τους.


Καλώς ήρθατε στο bbr
Alex: Καλώς σας βρήκαμε!

Αρχικά ποιοι είναι οι Aeons In Solitude
Alex: Η μπάντα αποτελείται από τους Παναγιώτη Λεονταρίτη και Θοδωρή Λεουτσάκο στις κιθάρες, τον Δημήτρη Μουστάκη στο μπάσο, τον Γιώργο Ζουμπορλή στα τύμπανα και από εμένα στη φωνή.

Πώς προέκυψε το όνομά σας; Και τι συμβολίζει;
Alex: Αυτό είναι μια αρκετά αστεία ιστορία θα έλεγα. Όταν ξεκινούσα αυτό το project,πίσω στο 2016, προσπαθούσα να σκεφτώ ένα όνομα, το οποίο ακούγεται ωραίο και μπορεί να κάνει τον ακροατή που θα "σκοντάψει" πάνω του να ταυτιστεί κατά κάποιο τρόπο μαζί του. Έτσι λοιπόν, ήμουν ένα απόγευμα στο σπίτι μου στην Πάτρα ( έκανα φοιτητής εκτός Αθηνών) και διάβαζα για κάποιο μάθημα της σχολής. Μέχρι που σε μια δόση απλά μου τη βίδωσε και σκέφτομαι "Γαμώτο αιώνες μοναξιάς περνάω εδώ μέσα!".  Εν τέλει , όπως  βλέπετε κι εσείς, την κράτησα την ατάκα!

Παίζετε ένα στυλ μεταξύ doom και progressive. Πως αποφασίσατε για αυτή την μίξη;
Alex: Ως οπαδός του Doom Metal ήχου, προσπάθησα να δημιουργήσω ένα άλμπουμ που να απέχει από τα στοιχεία που εμένα προσωπικά χαλάνε σαν ακροατή. Πρώτα απ όλα, το άλμπουμ έπρεπε να είναι κάτω από μια ώρα σε διάρκεια, και επίσης, τα κομμάτια να είναι ομοιόμορφα και συγχρόνως διαφορετικά μεταξύ τους. Καθοριστικό ρόλο σ' αυτό το πάντρεμα έπαιξε ο Βαγγέλης Γιαλαμάς, ο παραγωγός μας.

Ετοιμάζετε το 1ο σας άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει σύντομα, ποιοι συνεργάστηκαν γι αυτό, και ποιοι έγραψαν μουσική και στίχους;
Alex: Τα κομμάτια γράφονται όλα από εμένα. Έγραφα τα demo στο σπίτι και στη συνέχεια, τα πήγαινα στο Fragile Studio και τα δουλεύαμε μαζί με τον Βαγγέλη Γιαλαμά. Επεξεργαζόμασταν  ιδέες, αφαιρούσαμε ιδέες, τροποποιούσαμε ιδέες, προσθέταμε ιδέες και προέκυπτε το τελικό αποτέλεσμα. Η μουσική συνεπώς είναι γραμμένη και από τους 2 μας (αν δεν ήταν ο Βαγγέλης με τις γνώσεις και την εμπειρία του, δε θα είχαμε αυτό το αποτέλεσμα) και οι στίχοι είναι από εμένα.

Πόσα τραγούδια θα περιέχει; Τα 2 βίντεο που κυκλοφόρησαν θα είναι μέσα στο album;
Alex: Το άλμπουμ περιέχει 8 κομμάτια συμπεριλαμβανομένων και των 2 βίντεο, ναι. Μάλιστα, ακούγοντας το White Witch, ο ακροατής παίρνει μια γεύση από το πώς ακούγεται τελικά το άλμπουμ. Το Age of Darkness κυκλοφόρησε πριν 1 χρόνο, και τότε δεν είχαμε καταλήξει σε κάποιο τελικό ήχο για το άλμπουμ. Συνεπώς η album version του Age of Darkness είναι διαφορετική (κατ’ εμέ προς το καλύτερο ) 

Πότε θα γίνει η επίσημη κυκλοφορία ; 
Alex: Μέσω της Angels PR που έχει αναλάβει το promotion, έχει σταλεί το άλμπουμ σε πολλές εταιρίες στο εξωτερικό. Εκκρεμεί να κλειστεί μια συμφωνία με κάποια από αυτές. Ακόμα δε μπορώ να γνωρίζω  πότε θα γίνει η επίσημη κυκλοφορία, αλλά πιστεύω ότι θα έχουμε το άλμπουμ στα χέρια μας πριν το καλοκαίρι.

Πως αισθάνεστε για την μέχρι στιγμή πορεία σας; Υπάρχει αγωνία και άγχος το πως θα αγγίξει η μουσική το κοινό;
Alex: Ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι, ξεκινώντας από το μηδέν, θα έφτανα εδώ που είναι η μπάντα σήμερα. Όσον αφορά την απήχηση που θα έχει η μουσική μας, είναι ένα κομμάτι που δε με απασχολεί σε μεγάλο βαθμό. Όπως κάθε τι εκεί έξω, σε κάποιους θα αρέσει, σε κάποιους δε θα αρέσει. Δεν είναι στο χέρι μου αυτό. Δημιουργώντας αυτό το άλμπουμ κατάφερα να εξελιχθώ ως μουσικός και ως άνθρωπος, γνώρισα εξαιρετικά άτομα (οι 4 εκ των οποίων αποτελούν  τη μπάντα) ανακάλυψα και συνεχίζω να ανακαλύπτω τη φωνή μου, και τελικά έχω ένα άλμπουμ στα χέρια μου το οποίο όσες φορές και να το ακούσω, δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι είναι δικό μου. Μικρός είχα ένα όνειρο: Να κρατήσω τη δουλειά μου στα χέρια μου. Θεωρώ πως είμαστε μια ανάσα πριν! Εν κατακλείδι, ό,τι απήχηση κι αν έχει, αυτό που ήθελα να πετύχω το πέτυχα. 

Τι είναι αυτό που σας ένωσε όλους μαζί ;
Alex: Πρωταρχικό ρόλο παίζει η καλή χημεία μεταξύ μας σαν άτομα και μετά η αγάπη μας για τη μουσική. Μια μπάντα δε μπορεί να προχωρήσει αν δεν είναι δεμένη σαν οικογένεια. 

Aν ήταν να επιλέξετε ένα μεγάλο σχήμα να κάνετε ένα ντουέτο ή ένα singleποιο θα ήταν αυτό;
Alex: Θα επέλεγα τους Paradise Lost!

Υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις για το 2020;
Alex: Υπάρχουν αρκετές Live εμφανίσεις μέσα στο 2020 (η μία εκ των οποίων περιέχει ένα πολύ μεγάλο όνομα, αλλά για την ώρα δε μπορώ να πω περισσότερα). Όταν μάθουμε τελικές λεπτομέρειες, θα τις ανακοινώσουμε όλες. Σύντομα πάντως.

Τι πιστεύετε θα σας φέρει το 2020;
Alex: Ειλικρινά δεν έχω ιδέα! Ας έχουμε υγεία και ό,τι θέλει ας έρθει! 

Ένα ευχαριστώ για το χρόνο σας, καλές ειδήσεις να έχετε πάντα, και καλή επιτυχία γιατί περιμένετε πολλά με τη νέα χρονιά , θα τα ξαναπούμε μόλις κυκλοφορήσει το άλμπουμ..
Alex: Εμείς ευχαριστούμε, να είστε καλά


OFFICIAL LINKS
https://www.facebook.com/Aeons-In-Solitude-1756758037889417/
https://www.youtube.com/channel/UC_X_20QjGSd2JuK7YGwrOqA
https://www.instagram.com/aeons_in_solitude/

White Witch – Official video
https://www.youtube.com/watch?v=qrVidUZEaO0
Age of Darkness – Official video
https://www.youtube.com/watch?v=TAAC4TWQLYI

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: