About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation
10 xronia bbr

Τα Αντίθετα Πρόσημα στο bbr

Τα Αντίθετα Πρόσημα στο bbr: "Ο απώτερος στόχος είναι να ακουστούν τα κομμάτια μας σε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται"
Τα Αντίθετα Πρόσημα στο bbr
"Ο απώτερος στόχος είναι να ακουστούν τα κομμάτια μας σε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται"

Τα Αντίθετα Πρόσημα μιλούν στο bbr. Διαβάστε όλα όσα μας είπαν οι Κύπριοι heaevy metallers στην ενδιαφέρουσα συνέντευξη που ακολουθεί


Παιδιά σας χαιρετούμε! "Σύνορα του Άδη" λοιπόν. Πως εμπνευστήκατε τον τίτλο; Θα μπορούσατε να μας πείτε δύο λόγια για αυτόν;
Ο τίτλος είναι φυσικά παρμένος από το ομότιτλο κομμάτι του δίσκου. Μας άρεσε ως τίτλος για τον δίσκο για τον λόγο ότι θεωρούμε πως πραγματικά η ανθρωπότητα σήμερα βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ με την ολική καταστροφή...κυριολεκτικά βρήκαμε τα σύνορα του Άδη.

Λίγα λόγια και για την πορεία του συγκροτήματος ως εδώ. Πότε ξεκινήσατε; Ποια ήταν η αφορμή;
Ξεκινήσαμε πριν από 3 χρόνια και απ' τις πρώτες μέρες θέλαμε να γράψουμε τα δικά μας κομμάτια. Το μέταλ με ελληνικό στίχο προέκυψε όταν ο Νικόλας ο τραγουδιστής της μπάντας  το έθεσε σαν πρόκληση, δηλαδή το να γράψουμε καθαρό heavy metal με ελληνικό στίχο. Μετά από πάρα πολλούς πειραματισμούς καταφέραμε να πετύχουμε αυτό που είχαμε στο μυαλό μας.

Τι σας έχουν πει όσοι μέχρι στιγμής έχουν έρθει σε επαφή με το άλμπουμ; Είστε ευχαριστημένοι από αυτά που ακούτε ως τώρα;
Πραγματικά δεν περιμέναμε να παίρνουμε τόσο θετικά σχόλια για τον πολύ απλό λόγο ότι η μεγάλη μερίδα των μεταλλάδων συμπεριλαμβανομένων και εμάς είναι λίγο κλειστόμυαλοι στο τι εστί μέταλ παρ΄όλα αυτά εκπλαγήκαμε ευχάριστα.

Παίζετε metal αλλά επιλέξατε τον ελληνικό στίχο. Τι σας οδήγησε σε αυτή την επιλογή;
Ξεκίνησε σαν πρόκληση όπως αναφέραμε και πιο πάνω και πραγματικά δεν περιμέναμε ότι θα καταφέρναμε να το βγάλουμε όπως το φανταζόμαστε για τον πολύ απλό λόγο ότι οι θεοί και οι ημίθεοι του μέταλ το δίδαξαν στην αγγλική γλώσσα οπότε ο βαθμός δυσκολίας είναι τεράστιος και έτσι κάθε σύνθεση είναι μια μεγάλη πρόκληση για την μπάντα.

Αντίθετα Πρόσημα - Σύνορα του Άδη
Τι θέματα καλύπτεται στιχουργικά; Τους στίχους τους γράφει κάποιος φίλος σας εκτός συγκροτήματος. Πως προέκυψε αυτό;
Τον στίχο τον γράφει ο φίλος μας  Ευθύβουλος Γιωργαλλέττος και προέκυψε αυτό γιατί έχει πολλά χρόνια ανάμειξη  στον χώρο του ελληνικού ροκ και ως διοργανωτής συναυλιών αλλά και ως στιχουργός εδώ κάτω στην Κύπρο.

Ποιες είναι οι μουσικές σας επιρροές και τα αγαπημένα σας συγκροτήματα;
Πραγματικά η δυσκολότερη ερώτηση αλλά πάμε να περιορίσουμε την απάντηση IRON MAIDEN, METTALLICA, ICED EARTH, CRIMSON GLORY, RAGE,GRAVE DIGGER, DREAM THETER, FATES WARNING, SYMPHONY X, MAGIC DE SPELL, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΓΥΜΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ, ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ ΤΡΥΠΕΣ.
Και η λίστα δεν τελειώνει.

Το "Σύνορα Του Άδη" θα κυκλοφορήσει από την Symmetric Records. Πως φτάσατε σε συνεργασία με το συγκεκριμένο label;
Είχαμε αποφασίσει να ηχογραφήσουμε στα symmetric studios στην Αθήνα με παραγωγό τον Bob Katsioni και μέσω αυτής της συνεργασίας προέκυψε και η συνεργασία με την symmetric records. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι για τον λόγο ότι έχουμε άμεση και συνεχή επικοινωνία ενώ παράλληλα είναι ένα label που γνωρίζει ακριβώς το γίγνεσθαι της σημερινής μουσικής βιομηχανίας. 

Συναυλιακά τι έχετε κάνει ως τώρα; Θα μας επισκεφτείτε για live από την Κύπρο όταν με το καλό γίνουν πιο νορμάλ τα πράγματα; Είναι στα σχέδια σας κάποιο tour;
Συναυλιακά είμαστε πολύ ενεργοί στην Κύπρο σίγουρα όμως θα υπάρξουν εμφανίσεις στην Ελλάδα για την προώθηση του δίσκου.

Ποιοι είναι οι απώτεροι στόχοι των "Αντίθετα Πρόσημα"; Τι θα θέλατε να πετύχετε καλλιτεχνικά άμεσα αλλά και πιο μελλοντικά;
Ο απώτερος στόχος είναι να ακουστούν τα κομμάτια μας σε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται. Ενώ παράλληλα να βγάζουμε δίσκο κάθε ένα με δύο χρόνια…πράγμα δύσκολο αλλά με την τρέλα που κουβαλάμε θα το καταφέρουμε.

Σας ευχαριστούμε για την συζήτηση! Οι τελευταίες δικές σας κουβέντες  για κλείσιμο.
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την συνέντευξη και για την ευκαιρία πού μας δίνεται να ακουστούμε και να μας γνωρίσει περισσότερος κόσμος. 
Επίσης να ευχαριστήσουμε την φοβερή ομάδα την Angels PR Promotion για την συνέπεια και τον επαγγελματισμό που τους διακατέχει.


Links:
Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: