About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation
10 xronia bbr

Οι Andy Rocks στο bbr

Οι Andy Rocks στο bbr: "Από στη στιγμή που αρχίζεις να δημιουργείς μουσική και να την εκθέτεις στο κοινό, θα εκτιμηθείς και θα μισηθείς ταυτόχρονα."
Οι Andy Rocks στο bbr
"Από στη στιγμή που αρχίζεις να δημιουργείς μουσική και να την εκθέτεις στο κοινό, θα εκτιμηθείς και θα μισηθείς ταυτόχρονα."


Από τη Γερμανία, μας έρχεται η Andrea Weiss που μαζί με τη μπάντα της, τους Andy Rocks, κυκλοφόρησε πρόσφατα το single "Digital Detox". Το bbr άδραξε την εθκαιρία και μίλησε μαζί της για τη συνέντευξη που ακολουθεί.


Γεια σoυ Andy! Συγχαρητήρια για το νέο σας τραγούδι "Digital Detox". Πραγματικά φρέσκος ήχος! Πώς είσαι;
Γεια σας παιδιά, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια σχετικά με το νέο μας τραγούδι. Είμαι καλά, απολαμβάνω το καλοκαίρι.

Πες μας λίγα λόγια για τις ηχογραφήσεις του νέου σας single. Πότε και πού ηχογραφήθηκε;
Όλο το τραγούδι ηχογραφήθηκε μεταξύ του περασμένου Δεκεμβρίου και του Μαρτίου στο home studio μας. Η μίξη και το μάστερ έγιναν από τον μπασίστα μας Michael. Επίσης η  Simona Parisi, η φίλη μου  που ζει στην Ιταλία, έστειλε τα κιθαριστικά της μέρη μέσω internet.

Πώς μπορείς να περιγράψεις τον ήχο σας;
Είμαστε μια ροκ μπάντα με πιασάρικες μελωδικές γραμμές και απλά και δυνατά τραγούδια. Συνδυάζουμε έναν κλασικό ροκ ήχο, που ακούγεται επίσης λίγο αμερικανικός, με μοντέρνα στοιχεία. Σφιχτοδεμένα τύμπανα και ρυθμικό μπάσο, βοηθούν τη μουσική μας να αναδειχθεί σε πρώτο πλάνο. Τα θέματα των τραγουδιών μας είναι ποικίλα  - από διασκέδαση έως κριτική -  και παρουσιάζονται από μια χαρισματική γυναικεία φωνή.

Υπάρχουν σχέδια για ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ στο εγγύς μέλλον;
Ναι, το δουλεύουμε τώρα. Πρέπει ακόμα να ηχογραφήσουμε κάποια κομμάτια, ενώ μερικά τραγούδια βρίσκονται ήδη στη διαδικασία μίξης. Ελπίζω να ολοκληρώσουμε αυτό το άλμπουμ μέσα στη χρονιά.

Σχέδια για ζωντανές εμφανίσεις;
Αυτή τη στιγμή, η κατάσταση για να γίνουν ζωντανές εμφανίσεις δεν είναι και η καλύτερη. Ελπίζω να μπορέσουμε να κάνουμε μερικές μικρότερες εμφανίσεις σύντομα, αλλά για την ώρα εστιάζω στη δουλειά μου για το άλμπουμ.

Παίζεις επίσης με τους Black Daffodils. Πώς είναι η κατάσταση σχετικά με αυτό το συγκρότημα;
Ναι, οι Black Daffodils ήταν η κύρια μπάντα μου για περισσότερα από 10 χρόνια, όμως  αυτή τη στιγμή η μπάντα δεν λειτουργεί και κάνει ένα διάλειμμα. Δεν ξέρω αν η μπάντα θα επανέλθει στη δράση κάποια μέρα, αλλά δεν το πιστεύω. Όμως, δημιουργήσαμε δύο υπέροχα άλμπουμ για τα οποία είμαι πολύ χαρούμενη.

Τι σου αρέσει περισσότερο; Να τραγουδάς ή να παίζεις κιθάρα και γιατί;
Το τραγούδι είναι αυτό που μπορώ να κάνω καλύτερα. Δεν είμαι σπουδαία κιθαρίστρια. Το τραγούδι είναι πιο φυσικό και άνετο για μένα, για αυτό είμαι και η βασική τραγουδίστρια. (γελάει)

Ποια είναι η γνώμη σου  για την όλη κατάσταση στον κόσμο σήμερα; Είσαι χαρούμενη?
Αντιμετωπίζουμε πολλές διαφορετικές συγκρούσεις και προβλήματα σήμερα. Η κλιματική αλλαγή, η πανδημία, το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών και πολλά άλλα. Φυσικά, πολλά πράγματα θα έπρεπε και θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι σαν την πανδημία που συνέβη τώρα και ακόμα δεν ξέρουμε πώς θα συνεχιστεί. Θα μπορούσαμε να μιλάμε για θέματα σαν και αυτά για ώρες.

Ποια είναι τα μελλοντικά σου  σχέδια για τις μπάντες; Πρόκειται να διατηρήσεις ένα σταθερό line-up ή θα ακολουθήσεις την ιδέα ενός project;
 Θα πάρω τα πράγματα όπως έρθουν. Πρώτα θα τελειώσει το άλμπουμ των Andy Rocks και μετά θα δούμε. Θα κάνουμε ένα βήμα τη φορά.

Πιστεύεις στο Θεό;
 Δεν είμαι πολύ θρήσκα.

Θυμώνεις με τους προκατειλημμένους ανθρώπους που κρίνουν τη μουσική σας;
Νομίζω ότι δεν έχει νόημα να νιώθεις θυμωμένη γι 'αυτό. Από στη στιγμή που αρχίζεις να δημιουργείς μουσική και να την εκθέτεις στο κοινό, θα εκτιμηθείς και θα μισηθείς ταυτόχρονα. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα τους αρέσει η δουλειά σου ή η φωνή σου, κτλ. Με την πάροδο του χρόνου, έμαθα να γελάω με αυτά. Προτιμώ να εστιάζω στο να νιώθω ευτυχισμένη, όταν κάποιος λέει θετικά πράγματα για τη δουλειά μου σαν μουσικός.

Αλλά σε εμάς αρέσει πολύ η δουλειά σας! Τα τελευταία λόγια είναι δικά σου…
Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνέντευξη και την καλοσύνη σας. Ήταν χαρά για μένα.

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: