About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation
10 xronia bbr

Οι Hot Sunday Blood στο bbr

Οι Hot Sunday Blood μιλούν στο bbr. Διαβάστε όσα μας είπε το ιταλικό alternative metal συγκρότημα στη συνέντευξη που ακολουθεί.
Οι Hot Sunday Blood στο bbr

Οι Hot Sunday Blood μιλούν στο bbr. Διαβάστε όσα μας είπε το ιταλικό alternative metal συγκρότημα στη συνέντευξη που ακολουθεί.


Καλώς ορίσατε Hot Sunday Blood! Συστηθείτε σε εμάς!
Γεια σας! Είμαστε μια alternative metal μπάντα από το Τορίνο, μια πόλη στα βόρεια της Ιταλίας. Είμαστε πέντε παθιασμένοι τύποι που προσπαθούν να πουν κάτι…

Πείτε μας λίγα λόγια για την ιστορία του συγκροτήματος!
Μέχρι στιγμής έχουμε κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ. Το "Some Left Behind" ήταν το πρώτο, το 2015, που ήταν περισσότερο προσανατολισμένο στο grunge ήχο. Το 2017 γεννήθηκε το "New Omega", με περισσότερο metal στυλ. Στη συνέχεια, στο τέλος του 2019, το τρίτο άλμπουμ μας "Kein Licht" κυκλοφόρησε που ακούγεται σαν ... λοιπόν, καλύτερα να το κρίνετε εσείς αυτό! Έχουμε υποστεί κάποιες αλλαγές στο line-up στο παρελθόν, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουμε φτάσει σε μια πιο σταθερή κατάσταση.

Έχετε νιώσει ποτέ απογοητευμένοι και έτοιμοι να τα παρατήσετε;
Υπήρχαν στιγμές που ήμασταν στα κάτω μας, αλλά δεν φτάσαμε ποτέ στο στάδιο της εγκατάλειψης, ήμασταν αρκετά τυχεροί που βρίσκαμε πάντα νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους για να συνεχίσουμε παρέα το πάθος μας.

Πώς εμπνέεστε για να δημιουργήσετε τη δική σας μουσική; Με την πάροδο του χρόνου υπήρξε μια αλλαγή στον τρόπο που σχεδιάζετε ιδέες;
Συνθέτουμε όλοι μαζί τη μουσική, ενώ ο Andrea, ο τραγουδιστής μας, γράφει τους στίχους. Τα τραγούδια είναι οικεία για όλους και αντανακλούν, με τη χρήση μεταφορών και μικρής παραμόρφωσης της πραγματικότητας, ποια είναι η ανθρώπινη φύση στη συνεχή επιδίωξη της αυτοδιάθεσης.  Ποτέ δεν αλλάξαμε αυτή τη μεθοδολογία, γιατί μέχρι τώρα εξυπηρετούσε τέλεια τις ανάγκες μας

Ας ξεχάσουμε το παρελθόν! Κυκλοφορήσατε ένα υπέροχο άλμπουμ πέρυσι. Πώς νιώθετε για αυτήν την κυκλοφορία;
Η κυκλοφορία ενός άλμπουμ είναι το αποκορύφωμα μιας καλλιτεχνικής διαδικασίας και γι 'αυτό είναι πάντα μια φοβερή εμπειρία. Σε γενικές γραμμές, το άλμπουμ  άφησε ικανοποιημένους πολλούς ανθρώπους, με τη σκοτεινή ατμόσφαιρα του και την ύπαρξη διάφορων μεταλλικών επιρροών που ακούγονται σε αυτό!  Είμαστε πραγματικά περήφανοι για το αποτέλεσμα.

Ποιο πιστεύετε ότι είναι το ισχυρότερο στοιχείο σε αυτό το άλμπουμ;
Αυτό που μας αρέσει περισσότερο είναι η ισορροπία μεταξύ σκοτεινών και μελωδικών τμημάτων και το γεγονός ότι, όπως συμβαίνει στο "The Long Winter's Embrace", τα σκοτεινά μέρη είναι επίσης μελωδικά. Κάτι ακραίο, αλλά και ταυτόχρονα εύκολο στην ακρόαση.

Ακούγοντας το άλμπουμ αρκετές φορές, κάθε φορά διαπίστωνα ότι αυτή η κυκλοφορία έχει απίστευτο βάθος. Δεν μπορείς να πεις αν πρόκειται για μόνο rock ή μόνο metal άλμπουμ, αλλά σίγουρα είναι ένα πραγματικά ποιοτικό άλμπουμ. Πώς μπορείτε να περιγράψετε τον ήχο και τις δονήσεις σας;
Λοιπόν, αυτό το σχόλιο είναι πραγματικά ευχάριστο, σας ευχαριστώ! Προσπαθούμε πάντα να έχουμε ένα εύπεπτο ήχο, αλλά όχι βαρετό. Μπορείτε να θυμάστε τα τραγούδια μας, μετά από μια ή δυο ακροάσεις. Το να είμαστε έτσι, είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς, γι 'αυτό προσπαθούμε να προσεγγίσουμε πολλούς ανθρώπους χωρίς να ξεπουλήσουμε τους εαυτούς μας.

Από ό,τι καταλαβαίνω, υπήρχαν κάποια σοβαρά σχέδια και προωθήσατε το άλμπουμ με επιτυχία σε όλο τον κόσμο. Είστε επίσης έτοιμοι για συναυλίες το 2021;
Ξεκινήσαμε να κάνουμε πρόβες αμέσως μετά το τέλος του lockdown για να είμαστε έτοιμοι! Το να παίζεις ζωντανά είναι κάτι σημαντικό και θέλουμε να είμαστε εξαιρετικά έτοιμοι για τις συναυλίες που πρόκειται να γίνουν στο μέλλον.

Μπορούμε να περιμένουμε σύντομα τον διάδοχο του "Kein Licht";
Ναι, σε μερικούς μήνες, ίσως στις αρχές του 2021.

Γιατί επιλέξατε να τραγουδήσετε στα Αγγλικά και όχι στα Ιταλικά, για παράδειγμα;
Λοιπόν, πολλά συγκροτήματα,  όπως και εμείς, τραγουδάμε στα Αγγλικά επειδή είναι η διεθνής γλώσσα και είναι πιο εύκολο να προσεγγίσουμε ένα ευρύτερο κοινό. Για να μην αναφέρουμε , ότι οι μουσικές μας επιρροές τραγουδούν κυρίως στα Αγγλικά, επομένως αυτή είναι μια φυσική διαδικασία..

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για την ωραία συνομιλία που είχαμε και σας εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον
Ευχαρίστησή μας να έχουμε την ευκαιρία! Μείνετε ασφαλείς όλοι!
Hot Sunday Blood - The Long Winter's Embrace


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: